Mistä puhtaat autot on tehty?

mistä puhtaat autot on tehty autopesu-center artikkeli

Ammattitaito ei synny hetkessä. Me Autopesu-Centerissä olemme pesseet autoja koneellisesti jo vuodesta 1992. Edustamme alamme ehdotonta kärkiosaamista. Pesemme autosi puhtaaksi, kuivaamme ja kiillotamme sen kirkkaaksi viidessä minuutissa.

Auton laadukas koneellinen pesu on yhdistelmä ammattimaista palvelua, puhtauden peruselementtien veden ja tarkkaan valittujen kemikaalien sekä maailman parhaan pesukonetekniikan taidokasta käyttöä.

Ammattimainen palvelu näkyy tehokkaiden ja turvallisten työvälineiden sekä oikeiden työtapojen valinnassa. Ammattilaisemme huomioivat aina asiakkaidemme henkilökohtaiset tarpeet. Miehitettyjen pesukatujemme henkilökunta on valmiina opastamaan tarpeen vaatiman pesun valinnassa sekä itse auton viemisessä pesukoneeseen.

Teemme kaikkemme, että tulet uudestaan – takuulla!

Vesi on kaiken puhtauden lähtökohta. Käytämme vettä runsaasti, mutta vain tarpeeksi ja sopivalla paineella. Vuosien kokemus on opettanut, että ylettömän kova vedenpaine ei ole tarpeen, jos vain veden määrä on mitoitettu oikein. Vettä käytetään auton pesun jokaisessa pesuvaiheessa kuivausta lukuun ottamatta.

Veden lisäksi kemikaalien merkitys on olennainen puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen saavuttamisessa. Liian voimakas pesuaine pesee kyllä auton kuin auton puhtaaksi, mutta se vie myös kiillon mukanaan. Olemme valinneet jokaista pesuvaihetta varten sopivan kemikaalin, joka oikein mitoitettuna takaa auton maalipinnan puhtauden, kirkkauden ja kuivuuden. Teemme tämän kaiken maalipintaa ja ympäristöä vahingoittamatta, alan johtavien toimittajien hyväksytyillä, vesiohenteisilla aineilla.

Kaikki palvelumme alkavat esipesulla, jossa hyödynnettävien vesiohenteisten aineiden pitoisuutta vaihdetaan olosuhteiden ja vuodenaikojen mukaan. Esihuuhtelussa auton pinnasta huuhdellaan irtolika pois. Itse pesuvaiheessa syötämme pesuharjoille nanoteknologiaan perustuvaa aktiivisampoota 120-140 litraa autoa kohden. Uusimpaan teknologiaan perustuvan sampoon käyttö takaa, että maalipinnan ja pehmoharjan välissä on aina maalipintaa suojaava, liukas kemikaali. Sen merkitys on olennainen myös kiillon kannalta.

Osaan palveluistamme sisältyy myös vahausvaihe, jossa käytetään vedestä ja vahasta koostuvaa seosta. Palvelusta riippuen käytössämme on kolmenlaisia vahoja: nanovaha, kiillotusvaha tai ShineTecs-kestovaha. Nanoteknologiaan perustuva nanovaha takaa hyvän kuivaustuloksen ja suojan aina seuraavaan pesuun asti. Kiillotusvaha taas tekee auton maalipinnasta erityisen kiiltävän ja helppohoitoisen. Saksalaisen pesuainevalmistajan patentoiman ShineTecs-kestovahan akryyliaineosat takaavat, että auton jo kuluneen maalipinnan huokoset saadaan täytettyä ja kiillotettua. Auton kiilto paranee pesu pesulta.

Pesukatumme ovat saksalaista takuulaatua. WashTech Cleaning Technology Gmbh on alansa markkinajohtaja, jonka valmistamilla autonpesukoneilla pestään päivittäin yli kaksi miljoonaa autoa. Pelkästään Euroopassa on tällä hetkellä käytössä 35 000 pesukonetta. Valtaosa tehtailta lähtevistä uusista autoista pestään kiiltäviksi samanlaisilla pesukoneilla kuin meidänkin asiakkaidemme autot. Auton pesu on myös sisällä istuvalle miellyttävä ja turvallinen kokemus koneiden taidokkaan säädön ansiosta.

Vanha, virheellinen uskomus auton pesemisen haitallisuudesta elää yhä sitkeänä joidenkin autoilijoiden keskuudessa.  On aika kumota tämä väite. Auton peseminen on ennen kaikkea öljyn vaihtamiseen tai määräaikaishuoltoon verrattava huoltotoimenpide.  Auton maalipintaa kannattaa huoltaa, sillä sitä koettelevat useat tekijät. Talvella käytettävän tiesuolan haitallisten vaikutusten lisäksi auto kärsii auringosta. Kesäaurinko haalistuttaa suojaamatonta maalipintaa ja polttaa puista ja ilmasta tulevan mahlan ja noen siihen kiinni. Myös hiekalta ja hiekkaiselta pölyltä on hyvä suojautua. Auton puhtaana pitäminen varmistaa sen arvon säilymisen vuodesta toiseen.

Ilostuta itseäsi ja naapuriasi puhtaalla ja kiiltävällä autolla. Tervetuloa huoltoon.

Autopesu-Centerin tiimi
autopesucenter.fi

, , , , , , , , , , , , ,

Ei vielä kommentteja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.