PESUKATU

Pesukatumme ovat maailman suurimman autonpesukonevalmistajan saksalaisen WashTec Cleaning Technology GmbH:n tekemiä. Yrityksen pesukoneilla pestään joka päivä maailmassa yli kaksi miljoonaa autoa! Pesukatumme on varustettu maalipintaystävällisillä pehmoharjoilla, jotka yhdistettynä huippuluokan autonpesukemikaaleilla takaavat hellävaraisen pesutuloksen. Pesukatujemme kapasiteetti on jopa 60 autoa tunnissa. Tämä takaa nopean pesuun pääsyn, myös ruuhka-aikoina.

Lue miksi meidän pesumme ovat parempia >

 

HENKILÖAUTOT

Pesukatu eroaa normaalista ns. liikkuvarunkoisesta autonpesukoneesta useallakin tavalla, mutta asiakkaalle suurin ero tulee siinä, että pesukadussa auto liikkuu pesun aikana ja koneeseen mahtuu samalla aikaa neljästä viiteen autoa. Tämä mahdollistaa jopa kuudenkymmen auton pesemisen tunnissa verrattuna liikkuvarunkoisen viiteen tai kuuteen autoon tunnissa. Auton pesun perusteet ovat kuitenkin samat: esipesuaineen levitys, sen vaikutusaika, korkeapainehuuhtelu, harjapesu, huuhtelu, kuivausapuaineen levitys ja sen vaikutusaika ja lopuksi kuivaus. Pesuun voi sisältyä myös lisäominaisuuksia kuten erilaiset vahaukset, tehostettu vanteiden ja helmojen pesu, tehostettu korkeapaine ja jopa renkaiden kiillotus.

KOROTETUT PAKETTIAUTOT

Pesukatuihimme Aviassa, Herttoniemessä ja Konalassa mahtuu korkeudeltaan maksimissaa 2.10 -metriset autot eli korottamattomat pakettiautot. Pesun hinnat ovat luonnollisesti samat kuin henkilöautoille.

Konalassa ja Aviassa pesemme myös korotetut pakettiautot siihen tarkoitukseen tehdyssä Kärcher -pakettiautopesukoneessa. Konalan pesukoneessa auton korkeus saa maksimissaan olla 2.6 metriä. Avian maksimikorkeus on 2.8 metriä. Pesukone on varustettu pesukadun tavoin pehmoharjoilla. Auton hellävarainen pesu varmistetaan laadukkailla kemikaaleilla ja erittäin tehokkaalla korkeapaineella. Kiiltävä ja kuiva lopputulos varmistetaan Kärcher -nanovahalla ja tehokkaalla kuivauksella.

KUORMA-AUTOT

Konalassa on myös täysipitkille ja korkeille kuorma-autoille läpiajettava pesulinjasto. Raskaankaluston pesuun erikoistunut henkilökuntamme yhdistettynä kotimaiseen Tammermatic -pesukoneeseen takaa puhtaan lopputuloksen myös isolle kalustolle.

Kuorma-autojen pesuun sisältyy aina yksilöllinen esipesuaineen levitys (valinnaisena lisänä myös erityinen vanne-, asfaltti- tai itikkakemikaali), alustarakenteiden ja vanteiden korkeapainehuuhtelu ja koneellinen harjapesu ja lopuksi valinnaisena Kärcher-nanotekniikkaan perustuva vaha, joka auttaa auton kuivumista ja antaa kirkkaan maalipinnan. Pesemme myös erikoisrakenneautot, kuten tikas- ja betoniautot. Valikoimiimme kuuluu myös ohjaamoiden ja kuljetustilojen sisäpuhdistukset. Kysy lisää!

Kuorma-autopesulan suora puhelinnumero on 09 – 547 16 17.

 


Katso hinnasto.

 

HUOM! YRITYKSILLE

autopesu-center yrityksille

Meidän palveluihimme luottavat sadat pienet, keskikokoiset ja suuret yritykset ja autamme heitä pitämään yrityskuvansa puhtaana. Olemme markkinoiden ainoa autopesula, joka pesee yrityksesi kaluston moposta kymppipyörään. Meillä on ratkaisut niin henkilö-, paketti- kuin kuorma-autojenkin pesuihin. Saat kaluston pesukulut kätevästi samalla laskulla ja säästät aikaa ja rahaa. Myös henkilökuntanne saa pesusopimuksenne edut omien autojen pesuihin.

Voimme tarvittaessa laskuttaa helposti myös leasing -yhtiötänne suoraan jos autonpesukulut kuuluvat leasing-sopimukseenne, kysy lisää!

Ota yhteyttä yritysmyyjäämme Anttiin:
myynti@autopesucenter.fi
040 543 2325

 

ITSEPESU

Auton peseminen itse on mukavaa ja helppoa, mutta vain, jos tilat ja laitteet ovat huippuluokkaa ja meillä ne ovat. Itsepesuhallimme Konalassa ja Herttoniemessä ovat avaria ja valoisia ja varustettu auton itsepesuun erityisesti suunniteluilla painepesureilla ja harjoilla. Laitteet ovat suunniteltu siten, että et tarvitse mukanasi mitään pesutarvikkeita, laitteista tulee aineet pesun joka vaiheeseen, esipesuaineesta viimeistelyvahaukseen.

autopesu center helsinki vantaa espoo herttoniemi konala avia kaupungin vaivattomin pesu

Laitteissa on myös luonnonmateriaalisilla, erityisen pehmeillä harjaksilla varustetut harjat, joilla peset maalipinnat hellävaraisesti puhtaaksi. Laitteet toimivat poleteilla, joita myydään pesukatujen kassoilla. Pesupoletin hinta on kaksi euroa ja sillä pesee pesuohjelmasta riippuen noin kahdesta viiteen minuuttia. Henkilökuntamme on valmiina opastamaan laitteiden käyttöä!

 


Katso hinnasto.

MATTOPESU JA IMUROINTI

Autoimurimme ovat varustettuja erityisillä suurtehomoottoreilla, jotta imuroiminen olisi sujuvaa ja helppoa. Auton sisätilojen puhtaana pitäminen tuntuu joskus vaikealta, mutta on hyvinkin tärkeä huoltotoimenpide autosi arvon säilyttämiseksi. Kehotammekin asiakkaitamme imuroimaan auton sisätilat mahdollisuuksien mukaan aina pesussa käydessään, näin sisätilat pysyvät aina kohtuullisen siisteinä ja puhtaana pitäminen on helppoa ja nopeaa. Meillä on myynnissä myös Sonax -autonhoitotuotteita, kuten puhdistusliinoja ja kemikaaleja.

autopesu center helsinki vantaa espoo herttoniemi konala avia kaupungin vaivattomin pesu

Automattojen pesulaitteiden käyttö on asiakkaillemme ilmaista ja ne antavat mahdollisuuden auton pikasisäpuhdistukseen, jos aikaa tai tarvetta ei ole perusteellisempaan puhdistukseen.

 


Katso hinnasto.