Pesukemikaalit.

Kemikaalien merkitys on olennainen puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen saavuttamisessa. Liian voimakas pesuaine pesee kyllä auton kuin auton puhtaaksi, mutta se vie myös kiillon mukanaan. Olemme valinneet jokaista pesuvaihetta varten sopivan kemikaalin, joka oikein mitoitettuna takaa auton maalipinnan puhtauden, kirkkauden ja kuivuuden. Teemme tämän kaiken maalipintaa ja ympäristöä vahingoittamatta, alan johtavien toimittajien valmistamilla hyväksytyillä, vesiohenteisilla aineilla.

Kaikki palvelumme alkavat esipesulla, jossa vesiohenteisten aineiden pitoisuutta vaihdetaan olosuhteiden ja vuodenaikojen mukaan. Itse pesuvaiheessa syötämme pesuharjoille nanoteknologiaan perustuvaa aktiivisampoota 120-140 litraa autoa kohden. Uusimpaan teknologiaan perustuvan sampoon käyttö takaa, että maalipinnan ja pehmoharjan välissä on aina maalipintaa suojaava, liukas kemikaali. Sen merkitys on olennainen myös kiillon kannalta.

Osaan pesuistamme sisältyy myös vahausvaihe, jossa käytetään vedestä ja vahasta koostuvaa seosta. Pesusta riippuen käytössämme on kolmenlaisia vahoja: nanovaha, kiillotusvaha tai ShineTecs-kestovaha. Nanoteknologiaan perustuva nanovaha takaa hyvän kuivaustuloksen ja suojan aina seuraavaan pesuun asti. Kiillotusvaha taas tekee auton maalipinnasta erityisen kiiltävän ja helppohoitoisen. Saksalaisen pesuainevalmistajan patentoiman ShineTecs-kestovahan akryyliainesosat takaavat, että auton jo kuluneen maalipinnan huokoset saadaan täytettyä ja kiillotettua. Auton kiilto paranee pesu pesulta.

, ,

Ei vielä kommentteja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.